Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un dosar penal şi amenzi de 300.000 de lei, la Suceava, pentru nerespectarea restricţiilor stabilite

dosare

Un dosar penal şi amenzi contravenţionale în valoare de circa 300.000 de lei - este bilanţul acţiunilor desfăşurate în judeţ de poliţişti, jandarmi şi militari în contextul Stării de Urgenţă, instituită din cauza evoluţiei COVID-19, potrivit Agerpres.

Prefectura Suceava a transmis că, sâmbătă, efective formate din 248 de poliţişti, 93 de poliţişti locali, 39 militari MApN şi 188 de jandarmi au desfăşurat acţiuni pentru verificarea la domiciliu a persoanelor aflate în autoizolare, verificarea locaţiilor de carantinare sau a societăţilor comerciale pentru impunerea interdicţiilor pe timpul Stării de Urgenţă.

Citește și: Streinu Cercel solicită convocarea CSAT: 'E momentul ca președintele României să se implice în mod direct. Nu mai avem timp'

Verificările au vizat 4.392 persoane aflate în izolare voluntară la domiciliu sau în carantină instituţionalizată şi 114 unităţi economice, fiind aplicate 208 sancţiuni contravenţionale pentru încălcarea prevederilor privind circulaţia persoanelor, în valoare totală de 298.957 de lei şi s-a întocmit un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

În judeţul Suceava sunt 4.309 persoane în izolare voluntară la domiciliu şi 517 persoane în carantină instituţionalizată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.