Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un fost apropiat al lui Sorin Oprescu s-a întors la BNR

sorin oprescu

Devenit cunoscut publicului prin activitatea sa in primariile Capitalei, Dan Darabont s-a intors in BNR, acolo unde mai lucrase acum 6 ani, transmite Știrile Kanal D.

ATAC dur la adresa șefului PNL

Ajuns la 51 de ani, Dan Darabont este o figura cunoscuta pentru electoratul bucurestean, dupa ce a fost primar al Sectorului 6 (2000-2004), dupa ce intre 1996 si 2000 a ocupat functia de viceprimar al aceluiasi sector. Intre 2004 si 2005, Darabont a fost chiar si prefect al Capitalei, trecand apoi, in iulie 2012, in functia de viceprimar al Bucurestiului, pe care a parasit-o in martie anul curent. Inginer, absolvent al Facultatii de Mecanica din Politehnica, Darabont lucreaza astazi in cadrul Bancii Nationale, la Directia Patrimoniu si Investitii, fostul edil revenind practic in institutia in care ocupase o functie de conducere intre octombrie 2010 si iunie 2012.

Olguța Vasilescu rupe TĂCEREA. Cine stă în spatele denunțurilor sale

Director in BNR, Darabont a raportat, la nivel de avere, doua apartamente in Bucuresti, detinute impreuna cu sotia, si o casa de vacanta in Curtea de Arges, un depozit de 23000 de euro deschis anul acesta, dar si o suma de 25000 de euro cu care si-a imprumutat un amic. Chiar daca la nivel salarial nu exista informatii despre castigurile lui Darabont, abia instalat in functie, politicianul nu-si face probleme cu nivelul de trai, sotia lui, doctorita Roxana Oana, incasand anual circa 122000 de lei, adica 10000 de lei pe luna.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.