Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un fost deputat PSD, atac fără precedent la adresa Vioricăi Dăncilă: 'Soros a pus iar premier în România'

Preşedintele Klaus Iohannis a decis să accepte numele de premier al celor de la PSD, Viorica Dăncilă. Şeful statului le-a dat posibilitatea social democraţilor să instaleze un nou Guvern, după ce şi-au dat deja jos două într-un singur an. Un fost deputat al celor de la PSD nu vede însă cu ochi buni nominalizarea lui Dăncilă şi îi aduce acuzaţii grave acesteia.

Ninel Peia, exclus în 2016 din PSD chiar de Liviu Dragnea, îi aduce acuzaţii grave viitorului premier. "SOROS a pus iar Prim-Ministru în România.

Citeşte şi: Presa occidentală anunţă un PROTEST de amploare la Bucureşti: Avertisment dur pentru România - ce ar face Liviu Dragnea

1) Viorica Dăncilă nu susține referendumul pentru familie și familia tradițională.

2) Viorica Dăncilă a susținut și a votat în Parlamentul European, avortul și contracepția pentru minori, fără știrea și acordul părinților.

3) Viorica Dăncilă a susținut și a votat în Parlamentul European pentru ca operațiile de schimbare de sex să fie trebuie asigurate din bani publici.

Citește și: Inevitabilul s-a produs! Președintele Klaus Iohannis a fost scos dintr-un live, fiindcă vorbea prea lent – Ce a intrat pe post, în locul șefului statului

4) Viorica Dăncilă a susținut și a votat în Parlamentul European pentru obligativitatea educației sexuale începând cu ciclul primar.

5) Viorica Dăncilă a susținut și a votat în Parlamentul European pentru educarea copiilor „într-o viziune pozitivă” asupra homosexualității.

6) Viorica Dăncilă spunea în anul 2015: Numirea lui Dacian Cioloș în funcția de premier al României reprezintă o speranță pentru agricultura țării.

Citește și: A DEMISIONAT! Cine este PRIMUL MINISTRU care părăsește Guvernul – responsabil cu MILIARDE de EURO

7) Viorica Dăncilă spunea în anul 2015: Achim Irimescu, fost ministru al agriculturii în guvernul lui Cioloș, este un profesionist.

8) Viorica Dăncilă a susținut și a votat în Parlamentul European pentru legalizarea căsătoriilor sau a uniunilor civile între persoane de acelaşi sex și pentru încurajarea instituţiilor şi statelor membre să contribuie în continuare la reflecţiile asupra recunoaşterii căsătoriilor homosexuale", a tunat Peia pe facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.