Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un fost mare tenismen are o mare PREMONIȚIE în privința Simonei Halep: 'O oportunitate reală pentru un nou superstar'

halep

Fostul tenisman german Boris Becker a declarat că absenţa americancei Serena Williams oferă oportunitatea apariţiei unui nou superstar în tenisul feminin.

Williams a cucerit anul trecut la Melbourne al 23-lea Grand Slam din palmaresul său, dar sezonul său s-a încheiat la scurt timp, după ce a descoperit că este însărcinată. Serena a renunţat la Australian Open, deoarece nu este pregătită din punct de vedere fizic să facă faţă unei astfel de provocări.

Citește și: Ghinion MARE pentru Simona Halep: Liderul mondial a prins un tablou CUMPLIT la Australian Open! Cu ce vedete s-ar putea duela

Boris Becker consideră că situaţia este confuză la vârful ierarhiei tenisului feminin.

''Cred că este o oportunitate reală pentru un nou superstar. Nimic nu e decis'', a spus Becker pentru Reuters, anunță Agerpres.

''(Simona) Halep este numărul unu mondial în acest moment, dar avem patru sau cinci fete şi niciuna nu domină, dar este rândul lor. Aş putea menţiona zece nume care pot câştiga Australian Open, iar asta e bine şi rău deopotrivă. Cred că sportul are nevoie de o rivalitate puternică, deoarece acest lucru este bun pentru fani. Însă tenisul feminin nu are acest lucru în prezent'', a subliniat Becker.

Între jucătoarele care pot domina tenisul feminin se numără letona Jelena Ostapenko, care a câştigat anul trecut Roland Garros, spaniola Garbine Muguruza, victorioasă la Wimbledon, sau americanca Sloane Stephens, câştigătoare la US Open. Nu trebuie uitată nici Karolina Pliskova (Cehia), fost număr unu mondial, sau daneza Caroline Wozniacki, care a cucerit titlul la Turneul Campioanelor de la Singapore şi este încă în căutarea primului Frand Slam din carieră.

Citește și: Mihai Tudose bate cu PUMNUL în masă în scandalul autonomiei! Avertisment INCENDIAR pentru secui: 'Vor flutura lângă steag'

''Halep este probabil cel mai bine plasată pentru a câştiga primul Mare Şlem din carieră, după ce şi-a consolidat poziţia de lider mondial prin turneul cucerit la Shenzhen'', notează Reuters, care o aminteşte şi pe rusoaica Maria Şarapova printre jucătoarele care pot emite pretenţii.

Becker o creditează cu şanse şi pe compatrioata sa Angelique Kerber, fost număr unu mondial, care a început bine noul sezon. Nume demne de luat în seamă sunt ucraineanca Elina Svitolina, Caroline Garcia (Franţa) sau Julia Goerges (Germania).

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.