Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un fost ministru aruncă BOMBA: 'Dacă Năstase ajungea preşedintele României...'

Adrian Nastase

Fostul ministru de Interne în guvernul Năstase și fost ministru al Transporturilor în guvernul Ponta, Ioan Rus, a vorbit despre ce s-ar fi întâmplat cu România dacă Adrian Năstase ar fi câştigat alegerile prezidenţiale din 2004, când s-a impus Traian Băsescu.

Citeşte şi: Foştii 'Regi ai asfaltului' vor să dea LOVITURA. Pentru ce proiecte de AMPLOARE se bat

"În Guvernarea Adrian Năstase, România a obţinut cele mai mari succese pentru că atunci am reuşit să obţinem libera circulaţie a românilor în spaţiul european, am reuşit să intrăm în UE şi în NATO. Chiar dacă ele s-au sfârşit în anul următor, dar lucrurile au fost negociate. Toate au fost făcute cu Adrian Năstase", a declarat Ioan Rus la REALITATEA TV.

"Dacă Năstase în 2004 ajungea preşedintele României eram cu 10 ani înainte decât acum, scurt şi cuprinzător. Ţara avea 10 ani în plus, avea simţ istoric.Nu ar fi stat acaparat de nimeni. Uneori zici „fă-te frate cu dracu până treci puntea”. Deci eu nu cred în aşa ceva. Deci eu ştiu ce discuţii aveam în Guvern. Acum se duc mai multe lupte, lupta pentru putere între partide, lupta profesorilor cu elevii, a pacienţilor cu doctorii, atâtea lupte că nu mai avem oştenii necesari pentru a lupta pentru esenţa naţiunii de dezvoltare. Asta-i problema noastră.O naţie are nevoie de un sistem de învăţământ extrem de solid, un sistem de sănatate extrem de solid, pentru ca inteligentul să fie şi sănătos, şi apoi inteligentul şi sănătosul încep să lupte singuri pentru dezvoltare”, a conchis Rus.

Citeşte şi: Preot celebru, previziuni SUMBRE pentru România de peste 20 de ani: 'Cu tineri inimoși, cu politicieni corupți și tot fără autostrăzi...' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.