Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un fost ofițer SRI, fost consilier al primarului Nicolae Robu, aruncă în aer cursa pentru Primăria Timișoara, cu informații din Germania

Tion
Nicolae Robu

Ionuț Nasleu, fost ofițer SRI și consilier al primarului din Timișoara , Nicolae Robu, anunță că principalul contracandidat al edilului, USR-istul Samuel Fritz ar avea pregătită o variantă de scăpare dacă pierde cursa pentru primărie. Primar în funcție încă din 2012, Robu rămâne favorit în cursă, însă USR mizează pe un candidat care spune că a demisionat din administrația din Germania, pentru a reforma Timișoara.  Nasleu a descoperit însă că lucrurile nu ar sta tocmai așa și că Fritz nu a muncit în administrație, ci pentru un fost președinte, și că acesta nu ar fi demisionat, ci și-ar fi suspendat locul de muncă temporar.

Citește și: CIUDAT 5 decese din 6, 14 și 15 aprilie, RAPORTATE astăzi, pe 1 mai

"Dle Fritz, ați fost angajat la Administrația Prezidențială din Germania în perioada 2016-2019. Ați părăsit acel post, dintr-o echipă largă a lui Horst Kohler, cu posibilitatea de a vă întoarce acolo. Așadar, nu printr-o demisie, nu printr-un “sacrificiu” pentru Timișoara, așa cum ați lăsat să se înțeleagă. Dacă nu veți câștiga Primăria, o să părăsiți din nou Timișoara. Sunteți dedicat 100% Timișoarei numai din postura de candidat?

P.S. Un jurnalist din Germania mi-a transmis informații suplimentare, și pentru că sunt un om corect, le adaug și eu. Dl Fritz a lucrat pentru fostul președinte Horst Köhler, NU pentru Administratia Prezidențială ,fiind transferat apoi la Ministerul Federal pentru Cooperare și Dezvoltare Economică (BMZ). De unde și-a luat concediu fără plată... Cu speranța că va reveni, probabil.

Iată răspunsul original de la respectivul minister german:

Dominic Samuel Fritz war im Bundespräsidialamt als Büroleiter im Büro des Bundespräsidenten a. D. Dr. Horst Köhler eingesetzt. Mit Ablauf des 30. September 2019 ist er aus dem Bundespräsidialamt ausgeschieden und zum Bundesministerium für wirtschaftliche Zusammenarbeit und Entwicklung (BMZ) versetzt worden. Das BMZ hat Herrn Fritz für sein kommunalpolitisches Engagement in Rumänien ohne Bezüge beurlaubt. Soweit Sie hierzu ergänzende Informationen benötigen, darf ich Sie bitten, sich direkt an das BMZ zu wenden.

Mit freundlichen Grüßen

Tobias Scheufele", scrie Ionuț Nasleu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.