Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un fost parlamentar face dezvăluiri fără precedent: De ce nu ar mai candida Klaus Iohannis pentru un nou mandat - 'noi nu suntem în stare'

klaus iohannis lacrimi

Un fost parlamentar face afirmaţii incredibile. Acesta susţine că are informaţii conform cărora Klaus Iohannis nu va mai candida la un nou mandat pentru Palatul Cotroceni în 2019. Patronul Stelei, Gigi Becali, spune că Iohannis ar avea interdicţie din partea americanilor şi că sunt alţi trei oameni importanţă care vor candida la preşedinţie. Mai mult, Becali atacă dur actualele partide parlamentare.

Citeşte şi: Cât de bogată este 'Prima Doamnă a infernului': Duce o viață de lux în timp ce SIRIENII mor cu zile

"Cu cine să ne conducem noi? Cu avocaţii care ne toarnă? Să conducem cu copiii baronilor locali? E una care pune miniştri, o piţipoanca. Pun americanii conducător care să conducă România că altfel e vai de capul nostru. Noi punem coardele noastre de 23-24 de ani în Senat şi în Camera Deputaţilor. Lasă să pună americanii şi în Parlament şi la preşedinte că noi nu suntem în stare. Klaus Iohannis nu mai candidează. Nu-l mai lasă americanii. Vor fi trei candidaţi importanţi care se vor bate, dar americanii rezolvă totul", a dezvăluit Becali în direct la România TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.