Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un fost senator a ajuns la 'sapă de lemn': Decizia pe care a luat-o după ieşirea din puşcărie

senat

A fost unul dintre cel mai bogaţi, dar şi respectaţi români. Era printre primii miliardari ai ţării, dar decizia judecătorilor de a-l băga la puşcărie după ce l-au găsit vinovat în Dosarul Transferurilor a fost infernală pentru George Copos.

Imediat după ce a fost eliberat condiţionat, omul de afaceri şi-a dat seamă că averea lui a scăzut simţitor şi a luat o decizie drastică. Omul de afaceri vrea să îşi vândă iahtul pe internet pentru a ieşi din situaţia financiară dificilă în care a intrat după ce a achitat prejudiciul către statul român în Dosarul Transferurilor. Copos cere pe ambarcaţiune 75.000 de euro.

Citeşte şi: Percheziţii de amploare ale DIICOT: Evaziune fiscală de milioane de euro

Una dintre pasiunile lui George Copos înainte să intre la închisoare a fost yachtingul. Omul de afaceri îşi făcuse un port privat la Eforie Nord, staţiune unde deţine şi un hotel de patru stele. Ajuns acum în criză de bani, fostul finanţator al Rapidului e nevoit să se despartă de iahtul său model Archambault 40, fabricat în 2006. Copos cere pe ambarcaţiune un preţ de 75.000 de euro. În toamna trecută ANAF a pornit o acţiune de executare silită a companiei Ana Residences SA, deţinută de Copos. Fiscul a scos la licitaţie două terenuri de câte un hectar fiecare, situate în cartierul Bucureştii Noi din Capitală, pe malul lacului Griviţa, cu un preţ de pornire de un milion de euro, anunţă B1TV.

Citeşte şi: PNL face scandal după ce Sebastian Ghiţă a fost scăpat de reţinere şi arestare: 'Să fie sancţionaţi'

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.