Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un fost senator UDMR face praf referendumul: 'Fără consecințe juridice, tocător de bani, periculos pentru viitor și învrăjbitor între oameni'

realitatea.net
Eckstein Kovacs Peter

Fostul senator UDMR Eckstein Kovacs Peter ia atitudine și explică de ce referendumul pentru familie este un ‘tocător de bani’ fără consecințe juridice. Tot el îndeamnă la boicotarea referendumului.

"Keep calm. Desigur, referendumul e de prisos, fără consecințe juridice, tocător de bani, periculos pentru viitor și învrăjbitor între oameni și mai câte alte. Dar să ne oprim la învrăjbire. România a intrat în UE într-un context fericit, cu jumătate din populație trăitor în rural și cu jumătate dintre orășeni la prima generație, perdanții falimentului industriei românești, cu o influență a bisericiilor și o atitudine de încredere oarbă în conducători, de nivel ridicat. România s-a schimbat enorm după dec.1989 și mai ales în ultimii 10 ani. Oi fi destui susținători ai referendumului (30% prezență),ori ba, nu știu. Dar oricare ar fi rezultatul referendumului, noi, care credem într-o Românie modernă și fericită, nu putem să-i desconsiderăm pe cei care vor să voteze cu Da. Ei sunt rezerva noastră, care în timp, poate, își vor reconsidera părerea despre esența familiei, rolul bisericii în societate, poziția necritică față de corupție și conducători.
Să fiu bine înțeles: boicot și luare de poziție/argumentare contra acestui referendum. Dar fără desconsiderare, jigniri față de cei cu altă părere. Poate îi convingem, dacă nu acum, atunci cu o altă ocazie, unde miza este mai mare, de exemplu la alegeri", scrie Eckstein Kovacs Peter pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.