Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un fost senator UDMR îl SPULBERĂ pe Alin Tișe în scandalul prefectului de Cluj: 'Un șantaj ordinar! Ar fi o greșeală fatidică dacă Guvernul ar ceda'

realitatea.net
Eckstein Kovacs Peter

Fostul senator UDMR de Cluj, Eckstein Kovacs Peter, intervine în scandalul declanșat de Alin Tișe (PNL), în privința prefectului de Cluj, ajuns acum la UDMR. Tișe amenința cu demisia din partid dacă postul de prefect nu revine la PNL. Liderul de la Cluj este susținut de Emil Boc și de organizația județeană a Partidului Național Liberal.

„Tise. Presedintele CJ Cluj ameninta cu razmerita, daca Prefectura Cluj nu revine PNL. Dl.Tise uita doua lucruri. PNL are primarul Clujului si presedentia CJ Cluj, desi nu a primit majoritate voturilor nici la locale, nici la parlamentare.

De unde vine agresivitatea de a avea toate functiile in judet.

Si apoi, prefectul e reprezentantul Guvernului Romaniei si nu al unui partid. Dl.Tise ameninta cu demisia. N-ar fi mare paguba. Ar fi in schimb o greseala fatidica, daca guvernul ar ceda la acest santaj ordinar", a spus Eckstein Kovacs Peter pe pagina sa de Facebook.

Citește și: RAPORT despre Wuhan făcut de Departametul de Stat al SUA: 'Un accident de laborator ar putea semăna cu un focar natural' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.