Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un fost USR-ist îl SPULBERĂ pe Dan Barna, după declarațiile controversate despre corupție: 'Membrii de partid chiar au pus botul la proteste'

Adrian Dohotaru

Adrian Dohotaru, fost parlamentar USR, se arată indignat de declarațiile făcute de Dan Barna despre corupție. Liderul USR-PLUS și acum vicepremier susţine că România în următorii ani nu o să aibă o problemă de finanțare pentru că există resurse financiare la dispoziția noastră, dar provocarea o reprezintă crearea de proiecte care să atragă banii. „Nu vorbesc de corupție, de porcării. Alea au rolul lor, sunt marginale în realitate. Nu e o problemă”, a spus Barna (declarația video aici).

Citește și: Încă o angajare CONTROVERSATĂ făcută de PNL: fata unui fost ștab din SRI, angajată pe post de consilier la un primar PNL

„Dan Barna declară că nu (mai) e o problemă corupția în România. Gata, papagalii de la USR Plus, după ce au folosit 4 ani de zile lupta anti-corupție ca bâtă politică împotriva PSD, puțin și împotriva PNL, odată ajunși la putere au descoperit brusc că nu mai e o problemă, ce atâta isterie.

Și așa dă o flegmă Barna si la proprii membrii de partid care chiar au pus botul la proteste la marea luptă și dă-i și luptă.

Adevărul e că astea două partide reunite, cu resurse de mii de ori mai mari față de o redactie ca RISE, au făcut pe bune, cu dovezi și informații, nu cu discursuri de un populism feroce de mii de ori mai puțin pentru lupta anti-corupție:

Dimpotrivă, ceea ce urmează în România e corupția la nivelul următor, va fi corupție de tip revolving doors”, a spus Dohotaru pe pagina sa de Facebook.

Citește și: INEDIT Confesiunile unui călugăr în timpul pandemiei: Mi-e frică de o viitoare ‘castă a talibanilor’ ortodocși! .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.