Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un fotbalist cunoscut era pe aeroportul din Bruxelles în timpul atentatelor

Atentat Belgia

Dieumerci Mbokani, fotbalist imprumutat de Dinamo Kiev la Norwich City, in Premier League, care mai are in CV echipe precum Anderlecht, Standard Liege, AS Monaco ori Wolfsburg, s-a aflat in aceasta dimineata pe aeroportul din Bruxelles, in momentul atentatelor teroriste.

Dieumerci Mbokani si-a petrecut o buna bucata a carierei in Belgia si a imbracat tricourile unor formatii precum Anderlecht si Standard Liege. Acum, fotbalistul care evolueaza pentru nationala Republicii Democrate Congo este legitimat la Norwich City, in Premier League, scrie sport.ro.

Mbokani are insa multi prieteni in Belgia si merge des acolo, alegand de cele mai multe ori varianta unui zbor rapid intre Londra si Bruxelles. Asa s-a facut ca jucatorul cu origini africane s-a aflat in aceasta dimineata pe aeroportul din capitala Belgiei in momentul atentatelor teroriste. Norwich City a anuntat prin intermediul unui comunicat ca Dieumerci Mbokani se afla in afara oricarui pericol fizic, dar ca este foarte afectat de cele vazute si traite, anunţă RealitateaTV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.