Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un fugar chinez căutat de Beijing pentru că ar fi condus operațiuni ilegale de jocuri de noroc online a fost prins în Thailanda

roulettephysics.com
jocuri de noroc

Un fugar chinez căutat de Beijing pentru că ar fi condus operațiuni ilegale de jocuri de noroc online a fost prins în Thailanda și va fi extrădat în curând în China, a declarat, luni, poliția pentru Reuters.

She Zhijiang, în vârstă de 40 de ani, un cetățean chinez care deține și un pașaport cambodgian, a fost arestat săptămâna trecută în baza unui mandat internațional și a unei notificări a Interpol, a declarat purtătorul de cuvânt adjunct al poliției thailandeze, Kissana Phathanacharoen, potrivit Mediafax.ro.

Potrivit publicației chineze de știri Caixin, el a fost dat în urmărire de autoritățile chineze în 2012. Chinezul a fost implicată în operațiuni ilegale de jocuri de noroc online în Asia de Sud-Est.

Jocurile de noroc sunt ilegale în China continentală, iar operatorii de jocuri de noroc online, care vizează în principal jucătorii chinezi, au înflorit în Asia de Sud-Est în ultimii ani.

Potrivit rapoartelor mass-media, She este președintele Yatai International Holdings Group, care a făcut investiții în domeniul jocurilor de noroc în Cambodgia, Filipine și, cel mai recent, a dezvoltat cazinoul, complexul de divertisment și turism în valoare de 15 miliarde de dolari din statul Kayin din Myanmar, numit Shwe Kokko.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.