Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un gălățean a fost arestat preventiv pentru comercializarea de substanţe psihoactive de tip 'cristale'

thetimes.co.uk
arestat maini inchisoare catuse

Un bărbat de 48 de ani din judeţul Galaţi a fost arestat preventiv pentru comercializarea de substanţe psihoactive de tip "cristale", informează, miercuri, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Galaţi.

Potrivit sursei citate, pe 14 februarie, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Galaţi - Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii DIICOT- Serviciul Teritorial Galaţi, au desfăşurat o acţiune operativă pe linia combaterii traficului de droguri de risc şi a substanţelor psihoactive, cunoscute sub denumirea de "cristale".

În urma activităţilor desfăşurate, a fost identificat un bărbat, de 48 de ani, din comuna Barcea, judeţul Galaţi, dat în urmărire în baza unui mandat european de arestare, potrivit Agerpres.

Acesta este bănuit că a comercializat substanţe psihoactive de tip "cristale" tuturor persoanelor interesate din interiorul unui bar, aflat în satul Podoleni.

Au fost efectuate trei percheziţii domiciliare la trei locaţii din judeţul Galaţi.

În urma percheziţiilor, au fost descoperite şi ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 220 de grame de substanţe psihoactive de tip "cristale", cu o valoare de piaţă de 22.000 de lei, precum şi 6.500 de lei.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore.

Miercuri, persoana bănuită de săvârşirea infracţiunii de operaţiuni neautorizate cu substanţe psihoactive a fost prezentată Tribunalului Galaţi, care a dispus măsura arestării preventive, pentru 30 de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.