Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un grup de turiști a dispărut în munții Iezer. Salvamontiștii sunt în alertă

breaking news

Salvamontiștii din Argeș, patrula de serviciu de la Baza Salvamont Voina, intervin pentru localizarea și coborârea la baza muntelui a unui grup de turiști care doreau să ajungă pe vârful Iezer, dar care nu se mai pot orienta să coboare, anunță Dispeceratul National Salvamont, conform Mediafax.

Este ceață, întuneric și turiștii nu au nici lanterne. La momentul apelului nu au anunțat afecțiuni medicale, dar odată cu lăsarea serii și cu scăderea temperaturii pot și apărea probleme medicale, precizează dispeceratul.

Tot duminică, un tânăr de 15 ani a fost la un pas să-și piardă viață în Munții Baiului. Acesta se află cu tatăl sau și cu alți prieteni la o plimbare cu ATV-urile pe un drum foarte alunecos, acoperit cu zăpadă. Nu se știe încă din ce motiv, victima a căzut de pe ATV și s-a prăbușit peste 10 metri într-o râpă. A suferit o gravă fractură deschisă la membrul inferior drept cu hemoragie, anunță Dispeceratul Salvamont.

Salvamontiștii din Bușteni și cei de la ISU i-au acordat victimei primele îngrijiri la locul accidentului și au transportat-o pe targă până la drumul forestier. De acolo a fost preluată de un UTV Salvamont și coborâtă de pe munte. Un echipaj SMURD a preluat accidentatul din oraș și l-a dus la spital.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.