Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un hotel de 3 stele din Cluj-Napoca este pus la dispoziția a 80 de români veniți din Italia

coronavirus

Un hotel de 3 stele din Cluj-Napoca este pus la dispoziția a 80 de români veniți din Italia, pentru carantină, potrivit Mediafax.

Potrivit unui comunicat al Consiliului Județean Cluj transmis marți, tuturor celor cazați li se vor asigura alimente, medicamente, îmbrăcăminte medicală specifică.

Români din Italia au confecționat măști pentru medici: Au rămas fără măşti, cele pe care mai au le spală şi le poartă din nou

„Consiliul Județean Cluj a stabilit ca hotelul să găzduiască pentru izolare sau carantină cetățeni români repatriați din Italia. Urmare a acestei decizii, hotelul aflat în proprietatea forului administrativ județean, va găzdui până la 80 de persoane. Astfel, numai în ultimele 48 de ore, Consiliul Județean Cluj a asigurat 222 de locuri de carantină. Primele 40 de persoane sosesc astăzi (marți – n.a.) la hotel. Tuturor celor cazați li se vor asigura alimente, medicamente, îmbrăcăminte medicală specifică, în conformitate cu hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență”, se arată în comunicat.

Hotelul aparținând Consiliului Județean Cluj a fost deschis în anul 1985 și este clasificat la 3 stele, având 58 de camere și apartamente.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.