Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un important congresman american VIZITEAZĂ România în acest an

Congresmanul republican Michael Turner, preşedintele Grupului de Prieteni ai României din Congresul Statelor Unite şi preşedinte al Subcomitetului pentru forţe tactice, şi-a exprimat marţi, în cadrul unei întrevederi cu ambasadorul României în SUA, George Cristian Maior, dorinţa de a efectua o vizită în România, în cursul anului 2017, se arată într-un comunicat de presă trimis agerpres..

Citeşte şi: Nepotul lui Kennedy va avea o funcţie de conducere în administraţia lui Donald Trump

Conform comunicatului, cei doi demnitari au reiterat în cadrul întâlnirii rolul semnificativ al Parteneriatului Strategic dintre România şi Statele Unite ale Americii în dezvoltarea şi extinderea cooperării bilaterale, apreciind contribuţia deosebită a acestuia în actualul context geopolitic. De asemenea, au fost discutate noi posibilităţi de colaborare pe linia intensificării dialogului între noul Congres al SUA şi Parlamentul României.

Cu ocazia întrevederii, congresmanul Michael Turner şi-a reafirmat angajamentul şi interesul de a coordona Grupul de prieteni ai României în noul Congres al SUA, urmând ca în perioada următoare să fie stabilit un calendar de iniţiative şi acţiuni concrete de cooperare, se mai arată în comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.