Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un incendiu de vegetaţie uscată a îngreunat circulația pe A1, între Ilia și Holdea

Facebook
autostrada

Circulaţia autovehiculelor pe autostrada A1, pe sectorul Ilia-Holdea, a fost îngreunată miercuri din cauza unui incendiu de vegetaţie uscată, care a generat un fum dens ce a redus vizibilitatea în zonă, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara.

"Au intervenit pompierii Ilia cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă, pentru lichidarea acestuia. Întrucât circulaţia s-a desfăşurat cu dificultate din cauza fumului dens, a fost anunţat Serviciul Poliţiei Autostrăzi", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara, Roxana Mateuţ.

Un alt incendiu a avut loc miercuri în municipiul Brad, după ce o persoană a dat foc vegetaţiei uscate din zona terasamentului fostei căi ferate Deva-Brad, potrivit Agerpres.

Din cauza vântului, flăcările s-au extins rapid şi au ajuns până la un şopron cu lemne, cu riscul de a se propaga apoi la mai multe anexe gospodăreşti.

"Ajunşi de urgenţă la faţa locului, pompierii brădeni au acţionat prompt pentru localizarea incendiului, lichidându-l în scurt timp şi evitând astfel un eveniment de proporţii. Intervenţia rapidă a fost un succes având în vedere amplasarea anexelor gospodăreşti în imediata proximitate a incendiului, precum şi intensitatea focului, datorată aprinderii lemnelor de foc depozitate în şopron", a precizat reprezentanta ISU Hunedoara.

Intervenţia promptă a pompierilor a limitat pagubele, fără să fie semnalate victime omeneşti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.