Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prahova: un incendiu puternic a cuprins o casă, un atelier de mobilă și alte anexe

observatorulph.ro
incediu

Un puternic incendiu a izbucnit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în localitatea Izvoarele din judeţul Prahova. Focul a cuprins un atelier de mobilă, o casă şi mai multe anexe , iar proprietarii au suferit atac de panică, informează news.ro.

”Pompierii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Vălenii de Munte au avut încă o noapte de foc. În jurul orei 03.00 a fost semnalată prin apel la numărul unic de urgenţă 112 producerea unui incendiu în localitatea Izvoarele. La sosirea salvatorilor, incendiul se manifesta la nivelul unei case, la un atelier de mobila şi la anexele gospodăreşti, pe o suprafaţă de aproximativ 300 mp, fără posibilităţi de extindere la vecinătăţi”, a transmis, sâmbătă, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova.

Sursa citată a precizat că pompierii au depus eforturi pentru localizarea incendiului şi au reuşit să îi limiteze puterea de ardere şi de propagare, suprafaţa afectată de flăcări fiind de aproximativ 400 mp.

Incendiul a fost lichidat sâmbătă dimineaţă, dar se lucrează pentru înlăturarea efectelor negative.

”Proprietarii au suferit atacuri de panică şi au fost asistaţi de către echipajul SMURD, însă au refuzat transportul la spital”, a mai precizat sursa citată.

S-a stabilit drept cauză probabilă de incendiu efectul termic al curentului electric determinat de existenţa unui conductor electric defect sau neizolat corespunzător faţă de materiale combustibile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.