Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un incendiu puternic a izbucnit la mai multe rulote în localitatea 2 Mai. Arde şi vegetaţia uscată pe o suprafaţă întinsă

Ministerul pentru IMM
pompieri - ISU

Un puternic incendiu a izbucnit marţi după amiază la mai multe rulote aflate în localitatea 2 Mai, mai multe echipaje de pompieri intervenind pentru stingerea flăcărilor. Conform primelor informaţii, nu au existat persoane rănite.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, Anca Chiriţă, a declarat că pompierii au fost solicitaţi să intervină la un incendiu izbucnit la mai multe rulote în localitatea 2 Mai, potrivit news.ro.

Citește și: Florin Cîțu, măsuri drastice împotriva baronilor și bugetarilor: 'Vor fi controale la sânge la modul în care banul public este folosit'

”La faţa locului acţionează trei autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD din cadrul Secţiei Mangalia. În sprijin au sosit o autospecială de stingere de la Şantierul Naval şi una de la unitatea militara Mangalia. Până în momentul de faţă nu sunt raportate victime”, a afirmat Anca Chiriţă.

Ea a precizat că în zona respectivă arde şi vegetaţia uscată pe o suprafaţă de 3.000 de metri pătraţi, iar după primele informaţii, trei rulote ar fi afectate de incendiu.

Purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea a precizat că după finalizarea misiunii pompierilor vor fi evaluate şi pagubele produse de incendiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.