Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un jandarm care a provocat un accident s-a spânzurat în timpul nopţii de marţi spre miercuri

StirileTVR.ro - Tvr
jandarmeria romana, jandarmi

Un jandarm care a provocat marţi seară un accident uşor în Oradea, dar a părăsit locul faptei, fără încuviinţarea poliţiei, s-a spânzurat în timpul nopţii de marţi spre miercuri.

"Era un tânăr sălăjean de 28 de ani, necăsătorit, absolvent de şcoală militară de subofiţeri, din 2012 repartizat la noi. Nu am avut niciodată probleme cu el. Dacă era sub influenţa alcoolului, nu ştim oficial. Se va stabili în urma autopsiei. S-o fi speriat... Parchetul militar face cercetări acum" a declarat, pentru AGERPRES, inspectorul şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bihor, Petru Lung.

Citește și: Avertizare COD GALBEN de ploi și vânt. HARTA zonelor afectate

Potrivit comunicatului IPJ Bihor, marţi, 21 februarie a.c., la ora 20,40, pe strada Vlădeasa din municipiul Oradea, un bărbat de 62 de ani, din Oradea, în timp ce conducea un autoturism în regim taxi, a fost tamponat frontal de un autoturism, care a pătruns pe contrasens, al cărui conducător auto a părăsit locul producerii accidentului fără încuviinţarea poliţiei, abandonând autoturismul.

În urma accidentului rutier, conducătorul autoturismului în regim taxi, bărbatul de 62 de ani, a suferit leziuni uşoare.

Poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor şi cauzelor producerii accidentului, potrivit Agerpres.

Jandarmul s-a dus acasă, unde, aproape de miezul nopţii, a fost găsit mort de prietena sa, care a sunat imediat la 112. Potrivit managerului Ambulanţei Bihor, Gheorghe Pintea, echipajul SMURD care a ajuns la faţa locului a constatat că tânărul s-a spânzurat după ce înainte a încercat să-şi taie venele.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.