Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un jucător portughez a fost transferat la U Cluj

steaua u cluj

Gruparea din Liga a II-a Universitatea Cluj a anunţat, marţi, transferul jucătorului portughez Sergio Ribeiro, în vârstă de 24 de ani, potrivit news.ro.

Citește și: Dorel Căprar, pretinsul 'PROPRIETAR' al posturilor publice vacante din județ, aspiră la fotoliul primăriei Arad - Lista completă a candidaților pentru arădeni

Considerat unul dintre tinerii cu potenţial din fotbalul lusitan, noul mijlocaş dreapta al clujenilor a evoluat la toate grupele de juniori ale naţionalei Portugaliei. A strâns 52 de selecţii şi nouă goluri, fiind căpitanul echipelor U19 şi U20 ale Portugaliei într-o generaţie cu Guedes (Valencia), Gil Dias (Monaco) sau Renato Sanches (Bayern Munchen / Lille).

Sergio Ribeiro a ajuns în 2009, la vârsta de 13 ani, în academia campioanei Portugaliei, FC Porto. În 2015, acesta a debutat în fotbalul profesionist în Liga PRO (liga a II-a în Portugalia) pentru formaţia secundă a celor de la FC Porto, fiind o prezenţă constantă în UEFA Youth League, competiţie în care a strâns nouă prezenţe. În a doua divizie acesta a strâns 27 de meciuri şi două reuşite.

Citește și: CAB îl LOVEȘTE în plin pe Liviu Dragnea - Încarcerea sa este una perfect legală iar el rămâne în spatele gratiilor

La finalul sezonului 2015-2016 a fost câştigător al titlului din Liga PRO cu FC Porto B. După opt ani petrecuţi în curtea alb-albaştrilor, el a făcut pasul, sub formă de împrumut, către Vitória Guimarães SC pentru o scurtă perioadă. În 2017, noul jucător al lui ”U” a ajuns la Oliveirense, echipă la care strâns 64 de prezenţe şi patru goluri în Liga PRO.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.