Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un liberal sare la gâtul lui Liviu Dragnea: 'Nu suntem în Coreea de Nord'

Un liberal sare la gâtul lui Liviu Dragnea. Războiul dintre PSD şi PNL nu mai are nicio şansă să se mai termine. Ovidiu Raeţchi i-a transmis un mesaj clar şefului social democraţilor prin intermediul unei scrisori deschise.

“Domnule președinte PSD Liviu Dragnea,

PSD are o datorie uriașă față de locuitorii din Sectorul 5. Partidul dvs nu doar a susținut, dar chiar a fost condus la nivelul Capitalei de un primar acuzat că a adus un prejudiciu de 300 de milioane de lei bugetului Sectorului 5. În urma unei administrațiii responsabile, halucinante, cangrenate de corupție și fraudă, Sectorul 5 arată astăzi ca după un război. Un război al politicienilor cu cetățenii.

Citeşte şi: Dezvăluirile care vor zdruncina istoria: Ce a spus un fost agent CIA

Și asta este exclusiv vina Partidului Social Democrat – o știți bine!

Domnule Liviu Dragnea,

De când sunteți la conducerea PSD, ați adus de multe ori în discuție obiectivul de a reforma partidul și de a impune un nou mod de a face politică atât la nivel central, cât și la nivel local. De altfel, chiar actualul ministru al Dezvoltării Regionale și Administrației, Vasile Dâncu, declara la scurt timp după alegerea dumneavoastră ca președinte PSD că puteți reprezenta schimbarea și reforma în partidul pe care îl conduceți.

Cred că prima probă a acestor planuri de reforma va fi cea a alegerilor locale care vor avea loc în vara lui 2016.

Ori, constat cu regret că toate numele luate in calcul până acum de PSD pentru o eventuală candidatură la Primăria acestui sector nu arată în niciun caz dorința dvs de a reforma partidul și, mai ales, niciun strop de respect pentru cetățenii Sectorului5.

Citeşte şi: Elena Udrea, ieşire furibundă: 'Ne copleşeşte laşitatea, invidia, ipocrizia'

Pregătirea unor candidați care au probleme penale, dosare în justiție, acuzații de incompatibilitate sau al căror nume este legat de cazuri grave de corupție, reprezintă nu doar un risc enorm pentru partidul pe care îl reprezentați, ci și o ofensă adusă cetățenilor din Sectorul 5.

De aceea vă rog, în numele locuitorilor din Sectorul 5, având în vedere problemele grave cu care se confruntă acest sector și modul în care a fost devalizat: numiți un candidat curat, integru, nesupus riscului de a fi oricând reținut pentru corupție. Veți pierde oricum Primăria Sectorului 5 – dar măcar o veți face într-un mod onorabil, care vă oferă poate, în câteva decenii, șansa spălării obrazului social-democrației aici după episodul Vanghelie.”

Citeşte şi: Elena Udrea dă cărţile pe faţă în privinţa relaţiei cu Băsescu: 'Fiecare pe unde putea' / VIDEO

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.