Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un lider PNL a răbufnit după atacurile PSD: 'Primul partid românesc care își lipește eticheta fake news'

pn psd pnl

Liderul deputaților PNL Florin Roman a reacționat la atacurile PSD privind programul Prima Casă.

„PSD devine primul partid romanesc care își lipește eticheta fake news, invadând in fiecare zi, spațiul public cu informații false. Ultima minciuna gogonata lansată de PSD in presa și in on-line, chiar de pe pagina oficiala a partidului este ca “PNL taie “Prima Casa”, argumentația fiind construită pe răstălmăcirea unor declarații ale ministrului de finanțe. Nu e nici prima, nici ultima de acest gen. PSD s-a specializat in transmiterea unor informații care s-au dovedit a fi mincinoase: ca se taie salarii și pensii, ca nu se majorează pensii și alocații, ca nu se plătesc creșterile pentru profesori, ca creste obligatoriu vârsta de pensionare, etc.

Ludovic Orban îl ia peste picior pe Teodor Meleșcanu: 'Nu mă întrebați de hotărârea CCR legată de Matusalem'

Toate aceste știri s-au dovedit a fi false, iar PNL va creste și pensii și alocații, sustenabil, nu înghițite de inflație. După ce au dat foc finantelor țării, cei de la PSD continua sa se scufunde in minciuna.

Deși, minciuna i-a dus la pierderea ultimelor alegeri, europarlamentare și prezidențiale. Banii pentru finanțarea programului “Prima casa” sunt prinși in buget, programul va fi derulat, însă de el vor beneficia doar cei care îndeplinesc condițiile legale, nu și “băieții deștepți” cu puternice interese in zona imobiliara. PNL este in război deschis cu PSD, dar și cu “băieții deștepți” ai PSD abonați la conducta banului public”, transmite liberalul printr-un comunicat de presă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.