Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un lider PNL dă Bacalaureatul la 42 de ani: 'Am învăţat şi sper să fie bine'

adevarul.ro
daniel morosanu orban

Prim-vicepreşedintele PNL Vrancea, Daniel Moroşanu, a absolvit Liceul „Simion Mehedinţi” Vidra, iar luni dimineaţă a participat la proba scrisă de Limba şi literatura română, fiind printre cei peste 500 de absolvenţi de liceu din judeţ din promoţiile anterioare înscrişi la examen, informează adevarul.ro.

În vârstă de 42 de ani, Moroşanu a luat loc luni dimineaţă în bancă, alături de cei mai proaspeţi absolvenţi, la Liceul „Simion Mehedinţi” Vidra, participând la proba scrisă la Limba şi literatura română. Daniel Moroşanu a absolvit în anii '90 o şcoală profesională de mecanici auto, iar în urmă cu doi ani a absolvit şi liceul, la seral.

"Subiectele au fost nici prea-prea, nici foarte-foarte. Am învăţat şi sper să fie bine. Mai am miercuri şi joi, la istorie şi geografie. Nu m-am hotărât dacă în eventualitatea în care iau Bacalaureatul voi urma şi o facultate“, a declarat Daniel Moroşanu, pentru Adevărul.

Între timp, acesta a absolvit şi o şcoală de tehnicieni silvici, fiind condiţionat de diploma de bacalaureat pentru a obţine un post în domeniu. Asta dacă între timp nu va reuşi să devină primar al comunei Vidra, după eşecul din anul 2016, când a fost nevoit să se mulţumească doar cu statutul de consilier local, mai notează sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.