Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un lider PNL îl ia tare pe Dacian Cioloș, după atacul împotriva lui Ludovic Orban: 'Și el este un politician vechi!'

Facebook
pnl

Președinte PNL Gorj, Dan Vîlceanu, a comentat reacția lui Dacian Cioloș, liderul USR-PLUS, referitoare la eventualitatea ca Ludovic Orban să fie numit din nou premier (o informație apărută pe surse).

Cioloș a lansat un atac împotriva lui Orban și a arătat în acest fel că este împotriva unei astfel de decizii și a spus: „Apropo de discuțiile asupra numelui de premier din această seară, mesajul USR PLUS este simplu: am vorbit serios atunci când am spus că e nevoie de un nou început pentru România”, a scris Dacian Cioloș pe Facebook. Liderii USR PLUS au primit cu reticență propunerea ca Ludovic Orban să revină premier, spun surse din alianță pentru STIRIPESURSE.RO. Mai multe informații aici.

De cealaltă parte, Vîlceanu (PNL), a precizat: „Și Dacian Cioloș este politician vechi. Am văzut acel punct de vedere exprimat de Dan Barna, o declarație fără rost. Este totuși o știre neoficială. Trebuie să așteptăm.

Nu știam că partenerii se testează între ei. Credeam că suntem parteneri. Cum adică să ne testăm? Atunci când auzi chiar și de la PSD, cu mare experiență de guvernare și de împărțit funcții, bineînțeles că discuți funcții pentru că pui în aplicare programul... ”, a spus Vîlceanu la Digi24.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.