Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un lider PNL intervine în criza guvernamentală: 'Avem nevoie ca programul Anghel Saligny să devină operaţional cât mai repede'

sigla pnl

Preşedintele PNL Neamţ, George Lazăr, a cerut "maturitate politică" din partea partenerilor de coaliţie guvernamentală şi a precizat că programul "Anghel Saligny" reprezintă o şansă de dezvoltare pentru multe comunităţi din România, în special pentru cele care nu pot accesa fonduri europene.

"Avem nevoie ca acest program să devină operaţional cât mai repede, pentru a permite o dezvoltare unitară în România, încât să nu mai existe diferenţe majore între comunităţile locale. Consider că românii de pretutindeni merită să ducă o viaţă mai bună şi să trăiască în localităţi cu un standard de viaţă cât mai civilizat. 50 de miliarde lei urmează să investească Guvernul Florin Cîţu în proiecte de infrastructură rutieră locală, reţele de gaze, de apă şi canalizare. Aceste investiţii reprezintă o necesitate. Este nevoie de maturitate politică în aceste momente din partea partenerilor din coaliţia de guvernare şi de viziune administrativă, pentru ca acest program, care dă şansa tuturor comunităţilor din România, să fie adoptat", a scris pe Facebook liderul PNL Neamţ.

George Lazăr a subliniat că lucrurile trebuie gestionate cu bună-credinţă pentru că acest program este în favoarea românilor.

Reacţia preşedintelui PNL Neamţ vine în contextul crizei guvernamentale declanşată din cauza Programului de investiţii "Anghel Saligny".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.