Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un lider UNPR se dezice de un pliant anti-Băsescu

Zilele trecute, un pliant semnat de primarul UNPR circula în municipiul Petroşani din judeţul Hunedoara. Sub îndemnul de a vota Victor Ponta, textul pliantului îi înfiera pe foştii colaboratori ai lui Băsescu, în prezent susţinători ai lui Iohannis. Singura problemă este că primarul a cărui fotografie apare pe pliant este nimeni altul decât Tiberiu Iacob Ridzi, fost membru PDL, soţul Monicăi Iacob Ridzi, fost ministru în Guvernul Boc.

După apariţia în presă a pliantului, primarul din Petroşani se dezice de textul acestuia şi susţine că nu a fost consultat înainte de a fi introdus în materialul electoral. "Nu am avut cunoştinţă de tipărirea acelui fluturaş, nu m-a întrebat nimeni în legătură cu mesajele scrise. Eu am înţeles că acest pliant a fost folosit în mai multe localităţi, s-a schimbat doar fotografia şi numele primarului”, a declarat Tiberiu Iacob Ridzi, citat de hunedoaraliberal.ro.

Tiberiu Iacob Ridzi s-a înscris înainte de expirarea termenului prevăzut de Ordonanţa 55 în UNPR, părăsind PDL, partidul care l-a susţinut la alegerile din 2012.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.