Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un luptător rus de MMA a murit la doar 33 de ani. Se bănuieşte că sportivul a fost otrăvit cu un pepene verde

romaniatv.net
Aleksandr Pisarev

Luptătorul rus de arte marţiale mixte (MMA) Aleksandr Pisarev a încetat din viaţă la vârsta de 33 de ani, în urma unei presupuse otrăviri cu opioide, a anunţat miercuri presa rusă, care citează surse din anturajul sportivului, informează EFE.

"Conform datelor anterioare, decesul s-a datorat intoxicaţiei cu opioide. Încă nu ştim de unde au venit şi care a fost cauza. Vom avea rezultatele finale ale analizelor în câteva zile", a afirmat una dintre surse, citată de agenţia TASS.

Duminica trecută, Pisarev şi soţia sa le-au spus rudelor lor că se simt rău. Sportivul a murit în somn, iar soţia sa, otrăvită şi ea, este internată în prezent într-un spital.

Potrivit mass-media, se bănuieşte că sportivul a fost otrăvit cu un pepene verde, ipoteză care deocamdată nu a fost confirmată.

Comitetul de Instrucţie al regiunii Moscova a raportat pe canalul său de Telegram că "moartea sportivului a avut loc ca urmare a otrăvirii cu o substanţă care nu a fost determinată".

"Anchetatorii inspectează locul evenimentelor, sunt ridicate obiecte care ar putea fi semnificative pentru anchetă, se efectuează expertize chimice criminale", a precizat entitatea.

Aleksandr Pisarev, a cărui ultimă luptă - în care a pierdut în faţa compatriotului său Maxim Usoian - a avut loc în oraşul rus Ekaterinburg, în februarie 2020, a fost campion al Moscovei şi finalist la Campionatul European de MMA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.