Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un medic de la Sinaia, prins în flagrant cu mită

catuse

Un medic de la Sinaia a fost prins luni, în flagrant, după ce a primit o sumă de bani de la un denunţător, în cauză fiind în derulare mai multe percheziţii domiciliare pe raza judeţului Prahova. Potrivit unui comunicat de presă al Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA), ofiţerii Serviciul Judeţean Anticorupţie (SJA) Prahova, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, efectuează cercetări într-un dosar penal privind fapte de corupţie săvârşite de un medic din cadrul unei unităţi medicale din Sinaia.

Medicul a fost surprins luni, în flagrant, după primirea unei sume de bani de la un denunţător, arată sursa citată. Surse judiciare au declarat că este vorba despre un medic de medicina muncii care ar fi primit suma de 8.500 de lei pentru a elibera documente legate de pensionarea anticipată. În cauză, ofiţerii SJA Prahova efectuează patru percheziţii domiciliare pe raza judeţului Prahova, conform Agerpres.

La acţiune participă Serviciile Operaţii şi Tehnic din cadrul Structurii Centrale a DGA şi se beneficiază de sprijinul Grupării de Jandarmi Mobilă "Matei Basarab" Ploieşti, se mai spune în comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.