Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un membru CNA arată către 'intelectualii lui Băsescu' după decizia Curţii de Apel: 'Liicenii, patapievicii, cărtăreștii, pleșii...'

herjeu

Un membru al Consiliului Naţional al Audiovizualului reacţionează la decizia Curţii de Apel Bucureşti prin care s-a constatat că Traian Băsescu a fost colaborator al Securităţii comuniste. Hadu Herjeu arată spre intelectualii care l-au susţinut pe fostul preşedinte în timpul celor 10 ani la Cotroceni.

"Știe cineva la ce oră vor transmite toate televiziunile, în direct, momentul în care liicenii, patapievicii, cărtăreștii, pleșii, mă rog, ”intelectualii” băsescului îl vor cita, cu ochii în lacrimi și cenușă în păr, pe Tudor Postelnicu?", scrie Herjeu pe Facebook, făcând referire la celebra frază "Stimată instanță, am fost un dobitoc", rostită de Postelnicu, fost ministru de Interne înainte de 1989, în momentul aducerii în fața instanței în primele luni ale lui 1990, când au fost trași la răspundere pentru faptele lor membrii de vârf ai regimului comunist.

"Motto - 'Domnule Președinte Băsescu, ati fost la inaltimea unei bune parti a intelectualitatii din tara asta. Asta inseamna tocmai ca s-au recunoscut cu valorile lor in activitatea dumnavoastra - Gabriel Liiceanu.

Așa-i că și acum veți înghiți pe nemestecate tot ce vă spun propagandiștii care făceau zid în jurul turnătorului băsescu, cunoscut și ca președinte al unei țări abulice timp de 10 ani?!

Așa-i că și de acum înainte veți avea încredere în cei care îl omagiau pe colaboratorul Securității și îi denigrau pe toți cei care nu-l adorau?

Așa-i că veți cumpăra și data viitoare un politician pe post de salvator al nației, vândut frumos ambalat de aceeași fabrică de zgomote?

Așa-i că îi veți admira, apăra și vota pe toți cei promovați de petrov în funcții de unde să-i poată proteja trecutul?

Așa-i!", mai scrie Radu Herjeu pe Facebook.

Magistrații Curții de Apel București au admis, vineri, acțiunea Consiliului Naţional Pentru Studierea Arhivelor Securităţii (C.N.S.A.S.) și au constatat calitatea de colaborator al Securității în privința fostului președinte al României Traian Băsescu.

În acţiunea depusă la CAB de CNSAS pentru stabilirea colaborării cu Securitatea a lui Traian Băsescu, studiată de MEDIAFAX, se arată că fostul preşedinte şi-a turnat colegii şi a menţinut legătura cu Securitatea ca persoană de sprijin, până aproape de căderea regimului. În dosar sunt documente de la SRI şi MApN.

Traian Băsescu a declarat, vineri, pentru Mediafax, că va contesta decizia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.