Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un microbuz în care se aflau opt persoane şi un TIR, implicate într-un accident rutier, în Dâmbovița. Două femei şi un bărbat, transportaţi la spital

accident bun

Un microbuz în care se aflau opt persoane şi un TIR, implicate într-un accident rutier, în Dâmbovița. Două femei şi un bărbat, transportaţi la spital

Un microbuz în care se aflau opt persoane şi un TIR au fost implicate, joi seară, într-un accident rutier produs pe DN 1A, în judeţul Dâmboviţa. Două femei şi un bărbat au fost transportaţi la spital. Traficul în zonă se desfăşoară alternativ.

Accidentul s-a produs pe DN 1A, în comuna Butimanu, satul Lucianca, fiind implicate un autotren şi un microbuz în care se aflau 8 persoane.

Acolo au fost trimise o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, două ambulanţe SMURD şi o ambulanţă aparţinând Serviciului de Ambulanţă Judeţean Dâmboviţa.

”Două persoane de sex feminin şi o persoană de sex masculin au fost evaluate de către echipajele medicale, ulterior fiind transportate la spital”, au transmis reprezentanţii ISU Dâmboviţa.

Polişiştii au stabilit, în urma primelor verificări, că şoferul unui microbuz de 8+1 locuri, respectiv un bărbat de 48 de ani, din Cojasca, ar fi acroşat cu partea din spate un ansamblu de vehicule condus de un bărbat de 44 de ani, care s-ar fi deplasat pe acelaşi sens.

”În urma impactului, microbuzul ar fi părăsit partea carosabilă şi ar fi intrat în şanţ. În microbuz s-ar fi aflat 8 persoane, însă trei dintre acestea ar avea nevoie de îngrijiri medicale”, a arătat IPJ Dâmboviţa.

Circulaţia se desfăşoară alternativ. Poliţiştii fac cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii accidentului rutier.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.