Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un nou caz teribil zguduie Poliţia Română: Poliţist surprins când BĂTEA o asistentă medicală / IMAGINI ȘOCANTE

http://www.gazetanord-vest.ro/
bataie politist sotie

Un nou caz incredibil zguduie Poliţia Română. Un poliţist a fost surprins în timp ce-şi bătea soţia în curtea Ambulanţei. S-a deschis deja anchetă internă la Inspectoratul de Poliţie Satu Mare, după ce poliţistul în uniformă a fost prins în timp ce îşi agresa soţia, în curtea serviciul judeţean de ambulanţă.

Citeşte şi: Anunţ ULUITOR: 'Andreea Marin se recăsătoreşte. Noul său soţ este divorţat şi are doi copii'

Tânăra este asistentă medicală în cadrul Ambulanţei, iar cei doi s-au căsătorit în luna iunie a acestui an. Din primele verificări făcute de IPJ Satu Mare rezultă că poliţistul era în afara orelor de program, chiar dacă purta uniformă în momentul comiterii agresiunii. "Ca urmare a informațiilor și imaginilor apărute în spațiul public, potrivit cărora un polițist are un comportament agresiv față de o angajată a Serviciului Județean de Ambulanță Satu Mare, conducerea Inspectoratului Județean de Poliție a dispus verificări interne pentru clarificarea împrejurărilor în care a survenit incidentul, urmând ca la finalul acestora, în funcție de rezultat, să fie luate măsuri legale. Statutul profesiei de polițist impune probitate morală, dar și o conduită corespunzătoare, atât în timpul exercitării atribuțiilor de serviciu, cât și în afara acestora", se arată într-un comunicat al Poliţiei Satu Mare, anunţă Digi 24.

Citește și: Informații interesante despre noul „BOUREANU”! Încasările medicului târât pe jos de polițiști și neconcordanțele din declarațiile de avere

În urma rezultatelor investigației, șefii bărbatului vor decide dacă se vor lua măsuri împotriva bărbatului. Potrivit presei locale, o anchetă se desfășoară și în cadrul Ambulanței Satu Mare.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.