Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un nou serviciu destinat companiilor, pentru eliminarea riscurilor în contextul pandemiei a fost lansat de Rec Partners

https://www.rec.uk.com/about-the-rec
rec partners logo

REC Partners Gmbh, companie cu expertiză în consultanţă, proiectare şi project management pentru clădiri comerciale, a anunţat, prin filiala din România, REC Immpuls, lansarea unui nou serviciu ce conţine inclusiv un set de recomandări necesare pentru eliminarea riscurilor, în contextul crizei provocate de pandemie, potrivit news.ro.

"REC Partners Gmbh, companie recunoscută la nivel internaţional pentru expertiza în consultanţă, proiectare şi project management pentru clădiri comerciale, anunţă, prin filiala din România, REC Immpuls, lansarea unui nou serviciu, în contextul crizei provocate de pandemie. Safer Buildings este un concept integrat de consultanţă dedicat atât companiilor, cât şi deţinătorilor de spaţii de birouri care se pregătesc pentru reîntoarcerea la birou a angajaţilor", anunţă compania.

Safer Buildings propune inclusiv un set de recomandări pentru furnizori potenţiali, având în vedere proliferarea materialelor şi echipamentelor de dezinfecţie care nu respectă criteriile minime de calitate.

Citește și: Klaus Iohannis: ‘Începând din 1 iunie se redeschid terasele, se va putea merge la plajă și se pot organiza spectacole în aer liber’

"În condiţiile în care autorităţile impun instituirea unor măsuri de siguranţă, REC Partners a dezvoltat o echipă specializată, de la arhitecţi şi experţi juridici până la specialişti în sisteme de calitate a aerului, care să conceapă şi să implementeze planul integrat de revenire la birouri al angajaţilor. Acesta conţine un set de recomandări necesare pentru eliminarea riscurilor, astfel încât desfăşurarea activităţilor să aibă loc în condiţii sigure", arată compania.

În România, printre primele proiecte certificate de Safer Buildings se numără şi Hotspot Workhub, cel mai nou operator de spaţii de flex-office de pe piaţa românească. Proiectul a inclus, printre altele, optimizarea spaţiilor, creşterea calităţii aerului, eliminarea riscurilor care provin din sistemele de încălzire şi răcire, recomandări de achiziţii şi gestionarea fluxurilor de persoane din incinta spaţiului.

"În contextul reluării activităţii în spaţiile noastre, companiile care ne sunt clienţi au aşteptări clare referitoare la siguranţa angajaţilor săi. În egală măsură, a crescut semnificativ cererea de spaţii în hub-ul Hotspot din partea segmentului corporate, ca metodă de optimizare a costurilor cu birourile. Ne dorim să acomodăm noii clienţi de o manieră sigură şi eficientă, astfel încât comunitatea Hotspot Workhub să nu fie supusă nici unui risc. Ca atare, suntem bucuroşi să fim primul furnizor de spaţii flexibile de birouri de pe piaţa românească care a implementat conceptul Safer Buildings. Am funcţionat în parametri optimi chiar şi pe perioada stării de urgenţă. Sunt o sumedenie de elemente de siguranţă verificate constant şi considerăm că este responsabilitatea noastră să menţinem acest plan până la dispariţia completă a pandemiei", a declarat Tudor Popp, managing partner Hotspot Workhub.

Printre partenerii Safer Buildings se numără Tehnoclima, Biroarchitetti, Dentons şi Foresight, alături de Romania Green Buildings Council.

REC Partners GmbH a livrat proiecte de peste 10 milioane de metri pătraţi cu echipa proprie de peste 80 de ingineri, arhitecţi şi economişti cu birouri în Berlin, Bochum, Frankfurt a.M., Hamburg, Köln şi Bucureşti. În România, portofoliul REC include clienţi precum BCR Erste Bank, Petrom, BNP Paribas, CA Immo, Simmo, Vastint, Skanska, GLL, McKinsey.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.