Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un nou sezon al evenimentelor Round Table Sibiu va debuta la terasa Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu, de Ziua Limbii Române

sibiu

Un nou sezon al evenimentelor Round Table Sibiu va debuta vineri, 31 august, de la ora 18:00 la terasa Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu, de Ziua Limbii Române, avându-i ca invitați pe scriitorul Radu Vancu și pe directorul Bibliotecii Județene ASTRA, Silviu Borș, arată un comunicat, potrivit Mediafax.

De Ziua Limbii Române, dialogul îi provoacă pe invitați să vorbească despre cum a contribuit orașul la formarea lor personală și profesională, cum văd Sibiul parte din comunitatea europeană și cum privesc oportunitățile sale de dezvoltare, arată organizatorii.

Radu Vancu și Silviu Borș vor fi în direct de la Biblioteca ASTRA în discuția moderată de jurnalista Oana Ciucă Lázár, pe toată durata celor 90 de minute alocate, evenimentul fiind transmis în direct pe site-ul televiziunii culturale EnjoiTv.ro și pe Facebook.

Dialogul invitaților va fi completat și la această ediție de intermedii artistice live susținute de artiștii Romulus Cipariu, la țambal și Andrei Marcovici, percuție.

Citește și: IMAGINI ȘOCANTE: O echipă de televiziune, care era în direct, a fost aproape să fie lovită de o mașină - VIDEO

Temele acestei noi serii de evenimente vor fi Sibiul în contextul Centenarului și Sibiul – Regiune Gastronomică Europeană 2019. Intrarea la eveniment este liberă, în limita locurilor disponibile, prin solicitarea unei invitații electronice la adresa round.table.sibiu@gmail.com. Seara se va încheia cu o a degustare de vinuri.

Cu un format care și-a cucerit publicul de-a lungul celor peste 30 de evenimente organizate până în prezent, Round Table este un eveniment aflat la confluența dintre conferință, spectacol, interviu, concert și totodată emisiune culturală cu public, în centrul căreia personalități de vârf ale societății de azi sunt invitate să expună într-un cadru informal parcursul pe care l-au dobândit în orașul în care locuiesc alături de valorile și principiile care i-au ghidat de-a lungul timpului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.