Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un pachet financiar dedicat personalului medical a fost LANSAT de Banca Românească

MApN
medici militari

Banca Românească lansează un pachet financiar special conceput pentru cadrele medicale prin care contribuie la siguranţa şi bunăstarea financiară a celor aflaţi în prima linie în lupta împotriva pandemiei COVID-19, a anunţat joi banca, potrivit Agerpres.

Astfel, prin Pachetul Nobil, Banca Românească pune la dispoziţia cadrelor medicale o ofertă bancară completă, în condiţii de preţ excepţionale, care include, printre altele: comisioane zero de administrare cont curent, emitere card de debit, administrare card de debit, retragere numerar de la ATM-urile proprii şi ale altor bănci, naţional şi internaţional, administrare serviciu Internet Banking "e-bancamea"; dobânzi mai mari la depozitele în lei nou constituite; reduceri de marje de până la 38% pentru creditele ipotecare/imobiliare în lei; taxă zero de evaluare a garanţiei pentru creditele ipotecare/imobiliare în lei; reduceri de marje de până la 53% la creditele de consum în lei; cotaţii preferenţiale la schimburi valutare în cont, indiferent de sumă.

Citește și: Joia Mare, ziua în care se înroșesc ouăle - Tradiții și obiceiuri

Pentru detalii, personalul medical poate apela la Telebanking-ul Banca Românească, 0213048004, de luni până vineri, în intervalul 09:00 - 16:00.

Banca Românească oferă, de peste 27 de ani, clienţilor săi, persoane fizice şi juridice, o gamă largă de produse şi servicii de calitate adaptate nevoilor fiecăruia. Banca operează o reţea naţională de distribuţie de peste 100 de sucursale, reţea care îi permite să fie aproape de clientela de retail şi corporate şi să participe la diferite programe de dezvoltare româneşti şi europene. Banca Românească este un furnizor consacrat de credite ipotecare în cadrul programului guvernamental "Prima Casă" şi un actor important în acordarea de împrumuturi de către Agenţia de Plăti şi Intervenţii în Agricultură.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.