Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un panou publicitar a fost doborât de vânt pe autostrada A1

alerta

Purtătorul de cuvânt al ISU Giurgiu, Florin Neguţ, a declarat pentru Agerpres că pompierii au intervenit, luni după-amiază, pentru îndepărtarea unui panou publicitar care s-a prăbuşit pe autostrada A1, în dreptul kilometrului 21, pe sensul de mers către Piteşti.

Din cauza vântului care a bătut la rafale cu viteze cuprinse între 50 şi 75 de kilometri la oră un panou publicitar a căzut pe banda de urgenţă a autostrăzii A1 la kilometrul 21 pe sensul de mers spre Piteşti. Detaşamentul Bolintin Deal s-a deplasat la faţa locului pentru îndepărtarea acestuia, circulaţia nefiind întreruptă pe timpul intervenţiei", a declarat Florin Negruţ, conform Agerpres.

Totodată, Detaşamentul Giurgiu a intervenit pentru îndepărtarea unei table care s-a desprins de pe acoperişul unui bloc situat în zona Colegiului 'Ion Maiorescu' din municipiul reşedinţă, a precizat sursa citată. El a adăugat faptul că în cazul elementelor din acoperiş n pericol de prăbuşire de pe acoperişul clădirii Gării Giurgiu Nord, situaţie semnalată în urmă cu câteva ore de un poliţist de frontieră, Detaşamentul Giurgiu care s-a deplasat la faţa locului a constatat că acestea "nu reprezintă un pericol pentru populaţie" şi a fost luată decizia împreună cu responsabilul staţiei de cale ferată ca "intervenţia să fie executată de firma care a executat lucrarea, aceasta fiind în garanţie".

În ultimele zile, din cauza vântului, pompierii giurgiuveni au intervenit pentru degajarea mai multor copaci rupţi căzuţi peste case, garduri sau drumuri, şi pentru îndepărtarea mai multor elemente în pericol de a se desprinde din acoperişurile unor construcţii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.