Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un polițist local din Alba și-a terorizat soția, cadru MAI: Timp de șase luni femeia a trăit un adevărat coșmar

facebook.com
politia

Un poliţist local din Alba Iulia, şef de birou, reţinut joi de poliţişti sub acuzaţia de săvârşirea infracţiunilor de hărţuire şi ameninţare, fapte pe care acesta le-ar fi comis faţă de fosta soţie, va fi cercetat în libertate, potrivit deciziei luate vineri de Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Încă un român extrădat la cererea americanilor. Secret Services l-a săltat pe un lider PNL: ce acuzații i se aduc

În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că, în perioada august 2018-februarie 2019, bărbatul, de 43 de ani, din Alba Iulia, a trimis, în repetate rânduri, soţiei sale, de 37 de ani, de care este separat în fapt, mai multe mesaje telefonice care conţineau expresii jignitoare. Totodată, îi transmitea acesteia că este urmărită de către poliţişti, fapt ce i-a creat victimei o stare de temere.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind prezentat vineri Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi luarea măsurilor legale. Potrivit IPJ Alba, procurorii au dispus cercetarea poliţistului local în stare de libertate.

Acesta ocupă funcţia de şef de Birou în cadrul Poliţiei Locale Alba Iulia, instituţie la care în toamna anului trecut au fost efectuate percheziţii, la scurt timp după ce maşina femeii, cadru MAI, a fost incendiată. Anchetatorii au stabilit atunci că focul a fost pus intenţionat, maşina fiind distrusă în proporţie de 90%, valoarea pagubelor ridicându-se la 70.000 de lei.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.