Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un polițist aflat în misiune a lovit o mașină care venea din contrasens

politie bun

O autospecială de Poliţie şi un autoturism au fost implicate, miercuri, într-un accident rutier produs pe DN 6, între Drobeta Turnu Severin şi Strehaia. Poliţistul aflat la volan şi şoferul autoturismului au fost transportaţi la spital, fiind răniţi uşor. Reprezentanţii IPJ Mehedinţi au precizat că poliţistul se afla în timpul serviciului şi a făcut o depăşire, autospeciala ciocnindu-se cu autoturismul care circula din sens opus.

”Astăzi, 16 noiembrie, ora 09.46, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mehedinţi a fost sesizat de un bărbat cu privire la faptul că pe DN 6, în afara localităţii Balota, s-a produs un accident rutier, fiind implicată o autospecială de poliţie. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier şi Serviciului Criminalistic, care, în urma verificărilor efectuate, au stabilit că un bărbat, de 36 de ani, din oraşul Strehaia, în timp ce conducea autospeciala de poliţie, fiind în timpul serviciului, pe DN 6, în afara localităţii Balota, a efectuat manevra de depăşire şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un alt bărbat pe celălalt sens de mers”, a transmis IPJ Mehedinţi, informează News.ro.

În urma accidentului, au fost răniţi cei doi şoferi, care au fost transportaţi la o unitate medicală, pentru acordarea de îngrijiri de specialitate.

În cauză, se continuă cercetările, pentru vătămare corporală din culpă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.