Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un polițist din Vaslui s-a ales cu dosar penal pentru un accident provocat în timpul liber

Un poliţist aflat în timpul liber a provocat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, un accident de circulaţie pe raza comunei Zorleni, acesta fiind cercetat de procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, potrivit Agerpres.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui, bărbatul circula singur în maşină şi a intrat într-un stâlp de electricitate, la faţa locului fiind deplasat un echipaj de descarcerare.

"Detaşamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă şi modul pentru descarcerare la un accident rutier produs în localitatea Popeni, comuna Zorleni. În accident a fost implicat un autoturism în care se afla conducătorul auto. La sosirea echipajului de intervenţie, a fost găsit un autoturism care lovise cu putere un stâlp de electricitate. Până la sosirea pompierilor, victima fusese scoasă din autoturism de către alte persoane. După evaluarea situaţiei şi acordarea primului ajutor, victima a fost preluată de un echipaj al ambulanţei tip C aparţinând SAJ Vaslui", a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Elvis Piruş.

Citește și: Sfânta Treime, zi importantă pentru toți credincioșii: tradiții și superstiții. Ce este interzis să faci în această zi

Poliţistul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă cu multiple traumatisme şi în stare de semiconştienţă, fiindu-i prelevate probe biologice pentru a se constatat dacă a consumat băuturi alcoolice, ulterior medicii hotărând transferul său la o unitate medicală din Iaşi.

"În cauză a fost deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă. Conform procedurii, dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad cu propunerea de efectuare a urmăririi penale de către procurori", a declarat, luni, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui, Bogdan Gheorghiţă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.