Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un polițist și un fost agent de la Brigada Rutieră a Capitalei, anchetați în dosarul clanului Caranii

Radu Pop
Politia Romana

Un polițist și un fost agent de la Brigada Rutieră a Capitalei, anchetați în dosarul clanului Caranii

În urma descindenrilor făcute joi de polițiști și DIICOT la clanul bucureștean Caranii anchetatorii au făcut percheziții domiciliare și au ridicat pentru audieri un polițist de la Brigada Rutieră și un alt fost angajat al instituției, suspectați că ar fi încasat bani de la interlopi în schimbul trecerii cu vederea a infracțiunilor pe care aceștia le comiteau la regimul rutier

"La data de 23 noiembrie 2023, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București a acordat sprijin, în vederea punerii în aplicare a unor mandate de percheziție domiciliară, în baza ordonanței de delegare, emisă de DIICOT-Structura Centrala, în cadrul unei ample operațiuni.

În urma efectuării unor percheziții domiciliare, au fost identificate și conduse la sediul D.I.I.C.O.T. mai multe persoane, printre care un lucrător din cadrul Brigăzii Rutiere și un alt bărbat, care a avut calitatea de polițist.

În conformitate cu prevederile legale, cel în cauză urmează a fi suspendat din funcție, la punerea în mișcare a acțiunii penale, iar în funcție de evoluția anchetei, vor fi dispuse și alte măsuri prevăzute de lege.

De asemenea, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București se delimitează ferm de orice activitate care nu este în concordanță cu legea", anunță Poliția Capitalei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.