Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un pompier care mergea spre casa sa a limitat un incendiu care a izbucnit la o maşină

Un pompier din Drobeta Turnu Severin care se îndrepta, duminică, către casă a limitat un incendiu care a izbucnit la maşina care circula în faţa sa. În vehicul se aflau doi adulţi şi un copil de trei ani. Bărbatul a luat stingătoare dintr-o instituţie din apropiere.

”Căpitan Bogdan Bădin se afla în trafic, îndreptându-se către casă, când a observat că de sub capota unui autoturism aflat în faţa sa au început să iasă flăcări. Imediat, acesta a oprit la o distanţă de siguranţă, pe cea de a doua bandă de circulaţie, pentru a opri traficul rutier”, a transmis, duminică seară, ISU Mehedinţi.

Sursa citată a precizat că, după ce s-a asigurat că ocupanţii autotursismului, o familie formată din părinţi şi un copil, în vârstă de circa trei ani, s-au evacuat şi sunt în siguranţă, pompierul s-a îndreptat către o instituţie din imediata apropiere.

”Bogdan este specialist în cadrul Inspecţie de Prevenire şi ştia că instituţia dispune de mijloace de primă intervenţie. Sprijinit de câţiva poliţişti locali, a acţionat cu ajutorul stingătoarelor, limitând extinderea incendiului până la sosirea pompierilor profesionişti”, a mai transmis sursa citată.

Pompierul este tatăl unei fetiţe în vârstă de cinci ani şi îşi desfăşoară activitatea în cadrul ISU Mehedinţi de peste 16 ani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.