Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un primar din Olt a fost împușcat mortal la vânătoare

vanatoare-vaslui-radioiasi.ro_

vanatoare-vaslui-radioiasi.ro_Lucian Istrate, primarul comunei Tătulești din județul Olt, a fost împușcat mortal sâmbătă, 9 ianuarie, în timpul unei partide legale de vânătoare.

„Potrivit primelor informaţii, primarul din Tătuleşti a fost rănit în zona toracelui, fiind vorba despre o plagă împuşcată cu risc vital, astfel că medicii de la Ambulanţă au putut doar să constate decesul bărbatului. Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Olt, Claudia Radu, declara că incidentul a fost sesizat de un coleg de vânătoare al primarului, care a anunţat că el l-a împuşcat accidental pe edil”, potrivit Mediafax.

Printre cei care au transmis condoleanțe familiei lui Lucian Istrate se numără și Liviu Dragnea, care îl descrie pe primarul din Olt drept „un om demn, bun profesionist, un coleg și prieten adevărat”:

„Am aflat cu mare tristețe despre tragicul accident în urma căruia și-a pierdut viața Lucian Istrate, destoinicul primar al comunei Tătulești din județul Olt.

Mă alătur tuturor colegilor din Biroul Permanent Național, dar și membrilor PSD din țară în a transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate, alături de toată compasiunea noastră și gândurile de alinare. Îi vom păstra cu toții o vie amintire și ne vom ruga pentru odihna veșnică a celui care a fost un om demn, bun profesionist, un coleg și prieten adevărat! Dumnezeu să-l aibă în pază!”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.