Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un primar PNL a MURIT: În urmă cu 4 ani, soția s-a sinucis cu arma de vânătoare

Doliu peste doliu în familia unui primar din Neamț! Bărbatul s-a stins din viață după patru ani de când soția lui s-a sinucis cu arma lui de vânătoare, potrivit spynews.ro.

Constantin Machidon, primar PNL în Tazlău, a murit răpus de cancer. Acesta avea 62 de ani și de ceva timp era internat în spital. Bărbatul fusese profund afectat de moartea soției, însă, spun apropiații, niciodată nu și-a neglijat locul de muncă.

Constantin Machidon a fost înmormântat în comuna Tazlău, acolo unde era deja la al patrulea mandat. Aproape toți oamenii din comună l-au condus pe ultimul drum pe primarul lor.

„Unele lucruri în viaţă sunt cu adevărat cumplite, iar moartea, deşi uneori reprezintă finalul unor suferinţe şi o etapă care nu poate fi ocolită de către niciunul dintre noi, rămâne cel mai greu moment pământesc! Rămas bun, Constantin Machidon! Ai lăsat în urmă fapte bune şi ai fost un exemplu de omenie, de care ne vom aminti mereu! Condoleanţe familiei îndurerate!“, a transmis o apropiată.

Citește și: PNL anunță că a dat o imensă lovitură în Capitală! Cifre explozive

Constantin Machidon, fusese marcat de sinuciderea soției

În urmă cu patru ani, în luna iunie, Rica Machidon s-a sinucis cu arma de vânătoare a soțului. Potrivit adevarul.ro, aceasta a lăsat un bilet de adio prin care și-a cerut iertare pentru decizia pe care a luat-o. Apropiații spun că s-ar fi sinucis din cauză că fusese diagnosticată cu cancer.

În urma lui Constantin și a soției au rămas trei copii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.