Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un revolver şi un pistol vechi deţinute ilegal, ridicate de poliţiştii hunedoreni în urma unor percheziţii

Un revolver care a fost introdus ilegal în ţară, un pistol scurt vechi şi un dispozitiv pentru confecţionat muniţie au fost găsite de poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase Hunedoara în urma unor percheziţii efectuate în Orăştie şi Lugoj, a informat vineri Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ).

Revolverul a fost ridicat de la domiciliul un bărbat de 65 de ani, din Orăştie, după ce poliţiştii au efectuat trei percheziţii la diverse adrese din oraş, potrivit Agerpres.

"Poliţiştii au ridicat de la domiciliul bărbatului din Orăştie o armă letală scurtă, tip revolver, fără muniţie aferentă, cu privire la care au stabilit că a fost introdusă în ţară fără drept şi fără a fi declarată organelor vamale, fiind deţinută fără drept de bărbat, la domiciliul său", precizează informarea transmisă de reprezentanţii IPJ Hunedoara.

De asemenea, în urma unei percheziţii efectuate la domiciliul unui bărbat de 53 de ani, din Lugoj, poliţiştii au ridicat un pistol scurt vechi şi un dispozitiv pentru confecţionat muniţie, toate deţinute fără drept de persoana în cauză.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi contrabandă calificată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.