Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un român a murit într-un accident de motocicletă în Italia

carabinieri

Daniel M., un român a murit într-un accident de motocicletă în Abruzzo, Italia, după ce un câine i-a tăiat calea. Antreprenorul avea 40 de ani și s-a stins sub ochii a sute de turiști.

Motociclistul în vârstă de 40 de ani era fiul unei familii de antreprenori și a murit ieri într-un accident în Abruzzo. Acesta se afla pe drumul național 80, care duce de la L'Aquila la lacul Campotosto, o destinație populară pentru pasionații de două roți, mai ales vara, datorită curbelor care șerpuiesc ușor prin păduri și se termină pe malul lacului.

Din nefericire, a fost o excursie fatală pentru Daniel, care cel mai probabil a căzut victimă a unei tragice fatalități: un câine a traversat brusc drumul, iar bărbatul de 40 de ani, aflat la bordul unei Aprilia de șosea, l-a acroșat, pierzând controlul vehiculului și zburând câțiva metri înainte de a se lovi violent de parapetul de protecție, conform Știridiaspora.ro.

 

Impactul puternic nu i-a dat șanse la viață

Carabinierii din L'Aquila și serviciile de urgență 118 au ajuns la fața locului, dar toate încercările de resuscitare au fost în zadar. A aterizat și elicopterul 118, dar nu a putut decât să confirme decesul bărbatului. Mai mulți martori au declarat că au văzut cum animalul i-a sărit în față.

Momentan nu se știe nimic despre viteza deținută de bărbatul de 40 de ani, dar acest lucru va fi clarificat de investigațiile ulterioare privind dinamica.

Tragedia s-a petrecut sub ochii neîncrezători ai sutelor de oameni, motocicliști, rulote și automobiliști care își petreceau duminica acolo. Cineva a făcut o fotografie, iar imaginea accidentului a devenit imediat virală pe paginile de Facebook ale asociațiilor montane care locuiesc în zonă.

 

Bărbatul era pasionat de motoare

Românul se mutase în Caserta pentru a lucra ca antreprenor într-o societate specializată în vânzarea de mașini agricole. Din acest motiv, își făcuse legături în special în regiunea Marsica, unde câmpia Fucino oferă oportunități de muncă considerabile legate tocmai de agricultură.

Pe lângă munca sa, avea o pasiune imensă pentru motoare și, în special, pentru motociclete și scutere, cu care călătorea adesea în scopuri turistice. După accident, cozi lungi de automobiliști și motocicliști au luat cu asalt ieri întregul hinterland din Campostosto. La ordinul procurorului adjunct de serviciu de la Parchetul din L'Aquila, Simonetta Ciccarelli, cadavrul motociclistului a fost transferat la morga spitalului din L'Aquila pentru a fi supus unei autopsii înainte de a fi autorizat pentru înmormântare.

 

Zona este cunoscută pentru accidente

Ultimul accident de acest gen pe acest drum a avut loc pe 7 mai. Omul care și-a pierdut viața era Emiliano Serafini, în vârstă de 50 de ani, din Roma. O tragedie pentru care procurorul Marco Maria Cellini, însărcinat cu cazul, l-a înscris în registrul suspecților pentru omucidere rutieră pe Alessandro Salernitano, un alt motociclist italian rănit în urma impactului celor două motociclete.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.