Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un sârb a încercat să transporte ilegal 17 migranți: a fost reținut pentru 24 de ore

NEWS.ro
migranti irak

Un cetățean sârb în vârstă de 42 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, după ce a fost prins de polițiștii de frontieră din Timiș cu 17 sirieni în autoutilitara pe care o conducea. Aceștia urmau să ajungă în țări din Vestul Europei. Potrivit unui comunicat al Poliției de Frontieră, poliţiştii au oprit, luni, la ieşirea din localitatea Giarmata, spre autostrada A1, o autoutilitară, condusă de un cetăţean sârb, în vârstă de 42 ani, în care se aflau 17 cetăţeni străini, informează Mediafax.

Este vorba de 11 bărbați, 3 femei și 3 minori, care au fost duși la sediul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timișoara pentru cercetări.

În urma verificărilor s-a constatat că aceștia sunt cetăţeni sirieni, minorii cu vârste cuprinse între un an și şase ani, iar adulţii între 20 şi 48 de ani.

Şoferul autoutilitarei a declarat că urma să primească suma de 100 de euro de la fiecare, după ce îi lăsa în apropierea frontierei cu Ungaria, destinaţia finală a migranţilor fiind ţări din vestul Europei.

Sirienii sunt cercetați pentru trecerea frauduloasă a frontierei, iar șoferul sârb este cercetat pentru trafic de migranţi, acesta fiind reținut pentru 24 de ore. El urmează să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.