Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un senator a dat lovitura. A prins un păstrăv curcubeu de un metru. S-a luptat 4 ore să îl scoată (FOTO)

Facebook
Vasile Ilea

Senatorul clujean Vasile Ilea a prins un păstrăv curcubeu, lung de aproximativ un metru, în apele lacului Tarniţa din Munţii Apuseni.

Senatorul susţine că s-a luptat patru ore pentru a scoate peştele la suprafaţă, iar la final a trebuit să sară în apă pentru a-l captura. Păstrăvul a fost capturat la spinning, fiind la vânătoare pe suprafaţa lacului. Peştele măsura un metru lungime. Potrivit experţilor, în mod normal păstrăvii ating între 25–30 cm lungime şi 0,8-1,6 kg greutate, ajungând extrem de rar la o lungime între 50 şi 90 de centimetri şi la o greutate de 15 kg.

Lacul Tarniţa, unde a fost pescuit păstrăvul de un metru, se găseşte între comunele Râşca, Mărişel şi Gilău, la vest de Cluj-Napoca. Lacul are o lungime de peste 8 km şi o adâncime maximă de peste 70 de metri şi este una din cele mai apreciate zone turistice din judeţul Cluj. De-a lungul timpului, aici au mai fost pescuiţi şi alţi peşti mari, iar localnicii spun că în apele adânci s-ar găsi chiar şi peşti mai mari, adevăraţi monştri, care sunt foarte rar văzuţi sau prinşi de pescari.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.