Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un senator PNL a găsit vinovaţii pentru retragerea lui Crin Antonescu

antonescu crin

Gestul liberalului a stârnit deja diverse reacţii şi interpretări. Un senator PNL ştie ce anume l-a determinat pe Antonescu să se retragă: gaura de imagine în care l-au împins strategii partidului.

„Gestul lui Crin Antonescu este unul de onoare şi de inteligenţă politică. Mă bucur că domnul Crin Antonescu a înţeles situaţia în care se află. Din păcate, datorită oamenilor pe care i-a lăsat să se ocupe de anumite treburi ale partidului şi să-l sfătuiască, a ajuns într-o gaură de imagine. Din păcate spun, pentru că eu mi l-aş fi dorit preşedinte al României, pentru că l-am susţinut şi am muncit să recuperez de la ruperea USL deficitul de imagine acolo unde am putut. Dar, din păcate, toată strategia partidului, toată stragia de comunicare a partidului în campanie şi înainte a fost atât de prost gândită încât l-a distrus mai rău pe Crin Antonescu. Nu a făcut decât să adauge puncte negative în plus pe lângă cele pe care le arunca PSD asupra lui”, a declarat senatorul liberal Cristian Bodea, pentru STIRIPESURSE.RO.

În ciuda acestei retrageri, Bodea încă îl mai vede pe Antonescu în postura de preşedinte... peste 5 sau 10 ani. „Mă bucur că nu a făcut greşeala să meargă pe urmele veşnicului candidat Geoană. Eu cred că, peste 5 sau peste 10 ani, Crin Antonescu poate deveni preşedintele României”, a încheiat Cristian Bodea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.