Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un senator PNL, apel către Klaus Iohannis: trebuie să o decorați pe Simona Halep

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Klaus Iohannis Cotroceni

Simona Halep, locul 7 WTA, a câștigat turneul de la Wimbledon, al doilea grand slam din carieră, după ce a învins-o, sâmbătă, în finală, cu scorul de 6-2, 6-2, pe americanca Serena Williams, locul 10 WTA, după numai 55 de minute de joc.

Citește și: SONDAJ CURS - Clasamentul prezidențiabililor: surprize în topul încrederii

Senatorul liberal Cornel Popa îi cere președintelui României Klaus Iohannis, să o decoreze pe Simona Halep, ca o recunoaștere a prestației de mare campion, considerând că prin victoria sportivei românce a adus nu doar bucurie tuturor românilor, ci și prestanță sportului românesc.

"Simona a fost prima jucătoare din România care a ajuns în ultimul act alt prestigiosului turneu, iar de acum este și prima jucătoare româncă ce a câștigat trofeul la Wimbledon. Victoria vine la un an de la câștigarea unui alt turneu important, cel de la Roland Garros, și a fost cu atât mai importantă cu cât s-a întâmplat sub privirile ducesei de Sussex, Meghan Markle, şi a ducesei de Cambridge, Kate Middleton – cea pe care Simona și-a dorit-o, providențial, în lojă, cu o zi înaintea finalei."

"Simona a câștigat partida și turneul iar astfel și-a împlinit visul din copilărie în stil de mare campioană. Acum urmează la serviciu președintele României, domnul Klaus Iohannis. După o asemenea prestație a Simonei Halep și atâta bucurie adusă românilor prin victoria sa, președintele Iohannis are ocazia să o decoreze pe Simona, dublă campioană de mare slam, recunoscându-i locul alături de marii campioni ai României."

Alături de Marii Campioni ai României, precum Laura Badea, Gheorghe Hagi, Nadia Comăneci, Gabriela Szabo și multi alții, Simona Halep ne-a făcut azi, mândri că suntem români.

"Felicitări, Simona! Ne-ai adus o mare bucurie și ne-ai făcut mândri că suntem români!", a scris în încheiere Cornel Popa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.